Heb je al een tijdje zin in een knapperige snack? Dan heb ik de ideale oplossing! "Paprikachips" gemaakt van courgette. Deze is niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond!
Ingrediënten:
- 1 courgette
- Paprikakruiden
- Olijfolie
- Provinciale kruiden
- Zout
- Paprikakruiden
- Olijfolie
- Provinciale kruiden
- Zout
Bereidingswijze:
1. Warm de oven voor op 150°C.
2. Snijd de courgette in dunne plakjes.
3. Neem een bakplaat en leg hier bakpapier in.
4. Verspreid de stukjes courgette over het bakpapier.
5. Smeer ze in met olijfolie.
6. Bestrooi vervolgens de stukjes met een ruime hoeveelheid paprikakruiden, wat provinciale kruiden en zout.
7. Zet ze in de oven en laat ze gedurende een half uur bakken op 150°C.
8. Haal ze uit de oven, draai de schijfjes om en zet ze nog een half uur in de oven.
En dan is je chips klaar! Hou ze wel in de gaten, ze zijn snel opeens verbrand!
Smakelijk!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ingredients:
- 1 zucchini
- Paprika Herbs
- Olive oil
- Provincial herbs
- Salt
- Paprika Herbs
- Olive oil
- Provincial herbs
- Salt
Instructions:
1. Preheat the oven to 150°C.
2. Cut the zucchini into thin slices.
3. Take a baking sheet and place some baking paper.
4. Spread the zucchini pieces on the baking paper.
5. Coat them with olive oil.
6. Then sprinkle the pieces with a generous amount of pepper herbs, some provincial herbs and salt.
7. Put them in the oven and let them bake by 150 ° C for half an hour.
8. Remove from the oven, turn the slices over and put them again half an hour in the oven.
And then your chips ready! Keep an eye on them, they are burned fast!
Enjoy!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten