Ik was heel blij toen ik glutenvrije wraps tegenkwam in de bio-winkel! Je kan er verschillende kanten met op. Je kan zowel in de Mexicaanse richting gaan met kip, paprika en kruiden, maar je kan ook kiezen voor een frisse, zomerse wrap met gerookte zalm. Keuze genoeg! Hier een receptje met kip.
Smakelijk!
Ingrediënten:
4 wraps
- 4 glutenvrije wraps
- 2 tomaten
- 1 paprika
- Ijsbergsla
- Mayonaise
- Curry kruiden
- 200g kippenblokjes
- Kippenkruiden
Bereidingswijze:
1. Snijd de kip in kleine stukjes, bak ze goudbruin in olie en voeg wat kippenkruiden toe.
2. Snij ondertussen de groenten.
3. Doe de groenten in een kom en voeg wat mayonaise en curry kruiden toe.
4. Meng het geheel. Beleg nu de wraps met de groenten en de kip.
5. Gebruik een tandenstoker om het geheel samen te houden.
Smakelijk!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
I was very happy when I found gluten-free wraps in a bio store! You can use them in different ways. You can go Mexican with chicken, peppers and herbs, but you can also go for a fresh, summery wrap with smoked salmon. Plenty of choice! Here's a recipe with chicken.
Ingredients:
4 wraps
- 4 gluten-free wraps
- 2 tomatoes
- 1 pepper
- Iceberg salad
- Mayonnaise
- Curry spices
- 200g chicken pieces
- Chicken Herbs
Instructions:
1. Cut the chicken into small pieces, fry until they are golden-brown in oil and add some chicken herbs.
2. Meanwhile, cut the vegetables.
3. Put the vegetables in a bowl and add some mayonnaise and curry spices.
4. Mix the whole thing.
5. Now add the vegetables and chicken on the wraps.
6. Use a toothpick to hold the whole thing together.
Enjoy!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten