Ingrediënten:
2 personen
- Glutenvrije penne
- Bakje kerstomaatjes
- Verse basilicum
- 2 bollen mozzarella
- 2 plakken gerookte zalm
- peper
- Bakje kerstomaatjes
- Verse basilicum
- 2 bollen mozzarella
- 2 plakken gerookte zalm
- peper
Bereidingswijze:
1. Laat een pot met water koken en voeg de pasta toe als het water kookt.
2. Snij ondertussen de kerstomaatjes in de helft.
3. Snij de plakken zalm,de mozzarella en de basilicum in kleine stukjes.
4. Laat de pasta als hij klaar is even afkoelen tot hij lauw is.
5. Voeg dan de mozzarella toe zodat deze lichtjes kan smelten.
6. Voeg dan ook de basilicum, zalm en tomaatjes toe.
7. Kruid af met peper.
8. Als finishing touch, kan je de pasta decoreren met 2 blaadjes basilicum.
Smakelijk!
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ingredients:
2 persons
- Gluten-free penne
- Bowl of little tomatoes
- Fresh basil
- 2 balls of mozzarella
- 2 slices of smoked salmon
- pepper
- Bowl of little tomatoes
- Fresh basil
- 2 balls of mozzarella
- 2 slices of smoked salmon
- pepper
Instructions:
1. Heat a casserole with water and add the pasta when the water boils.
2. Meanwhile, cut the tomatoes in half.
3. Cut the salmon slices, mozzarella and basil in small pieces.
4. Cool the pasta down when it is ready until it is lukewarm.
5. Add the mozzarella so it can melt slightly.
6. Also add the basil, salmon and tomatoes pieces.
7. Season with pepper.
8. And as a finishing touch, you can decorate the pasta with 2 basil leaves.
Enjoy!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten