Ben je op zoek naar een glutenvrije vervanger voor rijst of pasta? Dan kan quinoa een mooi alternatief bieden! Kan zowel gebruikt worden in salade of in een volwaardige maaltijd. Hier heb ik de quinoa gecombineerd met scampi's, lactosevrije fetakaas, paprika en peterselie.
Ingrediënten:
2 personen
- 150g quinoa
- 150g lactosevrije feta
- 1 rode paprika
- Halve bos peterselie
- 300g scampi's
Bereidingswijze:
1. Laat de quinoa koken in 300ml gezouten water gedurende 12 minuten
2. Snij ondertussen de paprika en peterselie in kleine stukjes.
3. Bak de scampi's in olie.
4. Als de quinoa klaar is, meng het geheel van de paprika, feta, peterselie, scampi's onder de quinoa
Smakelijk!
-----------------------------------------------------------------------------------
Are you looking for a gluten-free alternative for rice or pasta? Quinoa can offer a nice alternative! Can be used in salad or in a full meal. Here I combined the quinoa with scampi, lactose-free feta cheese, paprika and parsley.
Ingredients:
2 persons
- 150g quinoa
- 150g feta lactose free
- 1 red paprika
- Half of bunch parsley
- 300g prawns
Instructions:
1. Let the quinoa cook in 300ml salted water for 12 minutes
2. Meanwhile, cut the peppers and parsley into small pieces.
3. Fry the prawns in oil.
4. When the quinoa is done, mix the peppers, feta, parsley, prawns under the quinoa.
Enjoy!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten