Zin om eens iets origineel te maken? Dan is dit het perfecte recept. Gevulde paprika's met quinoa, feta, wortelen en stukjes kip. En als finishing touch worden ze nog even gegrild in de oven.
Ik moet eerlijk toegeven dat ik gek ben op geitenkaas! Daarom ben ik ook erg blij dat ik lactosevrije fetakaas gevonden heb! Denk niet meteen dat je niets meer kan eten. Er zijn heel veel alternatieven op de markt als je goed zoekt!
Smakelijk!
Ingrediënten:
2 personen
- 150g quinoa
- 150g lactosevrije feta
- 3 rode paprika's
- 2 wortelen
- 200g kippenblokjes
Bereidingswijze:
1. Laat de quinoa koken in 300ml gezouten water gedurende 12 minuten
2. Snij ondertussen de wortelen en de feta in kleine stukken
3. Bak de blokjes kip in olijfolie en voeg de wortelen erbij toe
4. Als de quinoa klaar is, meng de kip, feta en wortelen onder de quinoa
5. Hol de paprika's uit met een lepel en vul ze op met het mengsel
6. Voeg nog wat extra feta toe aan de top voor een korstje
7. Zet 25 min in de oven bij 190°C
Smakelijk!
-----------------------------------------------------------------------------------
Want to make something original? This is the perfect recipe! Stuffed peppers with quinoa, feta cheese, carrots and chicken pieces. And as a finishing touch, they are grilled in the oven.
Ingredients:
2 persons
- 150g quinoa
- 150g feta lactose free
- 3 red peppers
- 2 carrots
- 200g chicken pieces
Instructions:
1. Let the quinoa cook in 300ml salted water for 12 minutes
2. Meanwhile cut the carrots and feta into small pieces.
3. Fry the the chicken pieces in oil and add the carrots
4. When the quinoa is done, mix the carrots, feta and chicken under the quinoa.
5. Make the peppers empty with a spoon and fill them with the mixture
6. Add some extra feta to the top for a scab
7. Put 25 min in the oven at 190°C
Enjoy!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten