Erg leuk voor in de zomer is tomate crevette! Deze kan zowel dienst doen als voorgerecht, maar ook als hoofdgerecht! Je kan het combineren met een salade en koude aardappeltjes.
2 personen
- 4 tomaten
- 500g garnalen
- 2 eieren
- peper en zout
- mayonaise
- 1/4 citroen
Bereidingswijze:
1. Snij als eerste de hoedjes van de tomaten af en hol ze uit met een lepel.
2. Zorg ervoor dat alle pitjes eruit zijn.
3. Kook de eieren tot ze hardgekookt zijn.
4. Pel ze en snij ze in kleine stukjes.
5. Pak een grote kom en breng hierin de garnalen en de stukjes ei.
6. Voeg hier een klodder mayonaise aan toe en meng.
7. Om het mengsel op smaak te brengen kan je een beetje citroen, peper en zout toevoegen.
8. Proef of het mengsel goed op smaak is en vul de tomaten ermee op!
En zo heb je een simpel en lekker gerechtje wat altijd smaakt bij wat warmer weer!
Smakelijk!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ingredients:
2 persons
- 4 tomatoes
- 500g prawns
- 2 eggs
- Salt and pepper
- mayonnaise
- 1/4 lemon
- 500g prawns
- 2 eggs
- Salt and pepper
- mayonnaise
- 1/4 lemon
Instructions:
1. First cut the caps off the tomatoes and scoop them out with a spoon.
2. Make sure all the seeds are gone.
3. Boil the eggs until they are hard boiled.
4. Peel them and cut them into small pieces.
5. Grab a large bowl and put the prawns and egg pieces into it.
6. Add an amount of mayonnaise and mix.
7. Season the mixture with salt and pepper and you can also add some lemon.
8. Then fill the tomatoes with it.
And there you are, a simple and delicious dish!
Enjoy!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten